Home > #Hoofdnieuws > Vincent Verschueren in Slalom van Kuurne

Vincent Verschueren in Slalom van Kuurne

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het lijkt bijzonder eenvoudig: over een parkoers van 1,500 meter zo snel mogelijk tussen paaltjes laveren, zonder die paaltjes te raken of zonder paaltjes over te slaan. Spectaculair is het zeker, maar eenvoudig is het niet. De specialisten van de discipline proberen kloppen is een bijzondere uitdaging.

Tijdens de komende Slalom van Kuurne, waar op Paasmaandag 17 april piloten uit heel België aan de start komen, wordt er een “Rally Challenge” voorzien. Rallypiloten die ooit aan de Hemicuda Rally hebben deelgenomen, kunnen tegen elkaar strijden in deze bijzondere discipline. De snelste van het pak gaat met een uniek aandenken lopen, maar belangrijker is dat onder die rallypiloten een gratis start voor de Hemicuda Rally wordt verloot. We kunnen reeds aankondigen dat niemand minder dan Vincent Verschueren de uitdaging zal aangaan om de slalomspecialisten het vuur aan de schenen te leggen.

Voor de rallypiloten de ideale gelegenheid om eens van deze bijzonder spectaculaire discipline te proeven, voor de toeschouwers een leuk extraatje om te zien of de slalomspecialisten te kloppen zijn. In een slalomwagen mag trouwens ook een “copiloot” meegenomen worden, de ideale gelegenheid om eens iemand te plezieren.

Slalom van Kuurne – Hoek Industrielaan/Noordlaan Kuurne – maandag 17 april vanaf 11:00 uur.
Info & inschrijvingen via www.hemicuda.be

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply