Home > #Hoofdnieuws > Draelants opent sterk in Slalom Oostende

Draelants opent sterk in Slalom Oostende

Het regionale slalomseizoen 2017 werd zondag ingezet in Oostende. Regerend en meervoudig kampioen Jörgen Draelants was met de Mini Alora nr.85 de te slagen man.

Een probleem met de servosturing leek in de eerste reeks nog roet in het eten te komen gooien. Dominique Van Kerckhove (VW Polo) schreef die op zijn naam. Maar vader Albert Draelants kon het euvel redelijk snel verhelpen en in reeksen 2 en 3 werd het de grote Draelants show. Van Kerckhove kon nog de 4de reeks binnen halen maar moest genoegen nemen met een 2de eindplaats. De derde trede op het podium ging naar een sterk voor de dag komende Bart Lenaerts en de Lotus Elise.

Het jaar is dus goed ingezet voor Draelants, die dit seizoen een nieuwe titel (en bijhorend record) ambieert. Binnen twee weken, op Paasmaandag, wordt in Kuurne (nabij Kortrijk) de tweede wedstrijd verreden.

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply