Home > #Hoofdnieuws > De autosportwereld dit weekend 

De autosportwereld dit weekend 

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Naast de start van de F1 en de Moto GP, is er dit weekend ook een VAS-proef, in eigen land uiteraard. Regionaal gaat het rittensport kampioenschap immers verder met de Titanicrit in Kasterlee. Een oriëntatierit van om en bij de 100 km op zaterdagavond 25 maart. Daarna gaat de rittensport een rustperiode in om pas in oktober te hernemen, weer met de Titanicrit…maar dan in Rijkevorsel. Daarmee is de VAS, naast de F1 en de MotoGP in mooi gezelschap! In Duitsland is er tot slot nog de start van de VLN met diverse Belgen, waaronder Maxime Martin en Laurens Vanthoor.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply