Home > #Hoofdnieuws > Bernd Casier de beste in Rallysprint Moorslede

Bernd Casier de beste in Rallysprint Moorslede

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het werd de gedoodverfde favoriet Bernd Casier die op zijn Ford Fiesta R5 de beste bleek in de 16de Rallysprint van Moorslede. Casier, bijgestaan door Dadizelenaar Bryan Renier, hield uiteindelijk bijna een minuut voorsprong op Tim Van Parijs (Porsche 997 GT3). Steve Bécaert kreeg al vroeg op KP1 remproblemen en viel terug. Pieter-Jan Maeyaert (Fiesta R5 Evo) had te weinig kilometers in de gloednieuwe wagen en moest zich tevreden stellen met de derde plaats.

Sterke prestatie ook van Steven Dolfen, die de Peugeot 208 R2 op een 7de plaats binnenbracht. Paul Lietaer was op zijn Ford Escort ongenaakbaar voor de concurrentie in de divisie Historics. Christophe Merlevede domineerde de Divisie 5 Youngtimers en Stefaan T’Joens was de beste in de Divisie 1-2 op zijn Renault Mégane.

Later meer nieuws over de rallysprint van Moorslede

(foto: Lorenz Deschuyttere)

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply