Home > WRC > Twee proeven afgelast in Rally Mexico

Twee proeven afgelast in Rally Mexico

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Het konvooi aan vrachtwagens die de rallywagens vervoerden, en de serviceteams, werden 6 uur lang opgehouden op de autosnelweg. Dat was het gevolg van een banaal verkeersongeluk (dat niets met de rally te maken had). Maar omdat de service crews en ander personeel slechts anderhalf uur voor de start van de proeven in Léon aankwam, werd besloten de eerste doortocht op de monsterrit van El Chocolate (54 km!) en Las Minas (19km) af te gelasten. Er wordt nu bekeken hoe het tijdsschema kan worden aangepast

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
WRC Mexico: de eerste gravelwedstrijd van het seizoen
In een notendop: ERC en WRC
In een notendop: rally
WRC Mexico: tien WRC’s en zestien WRC2

Leave a Reply