Home > #Hoofdnieuws > Round-up met Gilles Magnus en Max Defourny

Round-up met Gilles Magnus en Max Defourny

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Niet alleen de F1-rijders zijn druk aan het testen met het oog op het nieuwe autosportseizoen. Ook in de reeksen voor de jongere rijders zijn de voorbereidingen al gestart. Dit seizoen is ons land behoorlijk vertegenwoordigd, met de jonge Brusselaar Ugo De Wilde, amper 14, in de Formula 4, terwijl Max Defourny en de Antwerpenaar Gilles Magnus beide in de Formula Renault 2.0 uitkomen, de eerste in de Eurocup, de tweede in de NEC.

Magnus feliciteerde maandag zijn goede vriend Ugo De Wilde met de bekendmaking van zijn programma in de Formula 4, terwijl de jonge Antwerpenaar zelf in het het zuiden vertoefde voor testritten met zijn Formula Renault 2.0. “Ik heb mijn eerste training vrijdag op de F1-omloop van Monza gehad, met het nieuwe team R-ace GP en heb er meteen de beste tijd van de dag gereden“, doet Magnus het verhaal. “Morgen en vrijdag train ik opnieuw met het team een ander Italiaans circuit, met name Mugello, ook bekend van de Moto GP.

Defourny

Max Defourny geeft ook tekst en uitleg over zijn beslissing om ver te gaan in de Europcup, na een derde plek in 2016: “Ik voelde dat er zoiets als unfinished business in het kampioenschap was. Ik had de titel moeten winnen, maar deed het niet. Dus wil ik verder gaan in de Formula Renault 2.0 en dat opnieuw met R-Race GP. We hebben een goede band en we kennen elkaar. Dit jaar is ons doel duidelijk: de titel pakken.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/IMG_3962.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/02/17022032_919749444794502_8273964176853616105_n-e1488315317841.jpeg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
De eindejaarsvragen: Gilles Magnus
Renault Eurocup: met Ugo De Wilde
Formule Renault: Defourny wil winnen
Wat brengt 2018 voor DVB RACING?

Leave a Reply