Home > Circuit > Formule Renault: Defourny wil winnen

Formule Renault: Defourny wil winnen

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Dit weekend komt Max Defourny in actie op Paul Ricard, voor de eerste manche van de Formule Renault 2.0 Eurocup series. Het wordt zijn derde seizoen in deze serie en dit jaar gaat hij scheep met het Nederlandse MP Motorsport.

Twee weken geleden waren we nog op de voorseizoenstests maar we kregen weinig kans om te rijden omdat we wat problemen hadden. Dat verontrust mij niet echt en we zullen snel weer op tempo zijn. Vorig jaar kreeg ik een overwinning cadeau hier en eindigde in beide races op het podium. Dus ik heb wel een zeker vertrouwen.

“”Ik kijk ernaar uit om de zaken in gang te zetten en snel weer aan het racen te gaan. Het doel is dit weekend de beide races te winnen”, aldus Defourny.

De eerste kwalificaties worden op vrijdag gehouden, verdeeld in twee groepen van rijders. Zaterdag is er dan de tweede kwalificatiesessie en een eerste race in de namiddag. Zondag in de voormiddag is er de tweede race.

(foto: MB Partners)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
F3 Bahrein: Martí wint bij debuut na strijd met Colapinto
Renault Eurocup: met Ugo De Wilde
Peroni wint in Formule Renault
Eerste Chinese zege ooit in Formule Renault 2.0