Home > #Hoofdnieuws > Rallysprint van Moorslede opent seizoen. Win tickets!

Rallysprint van Moorslede opent seizoen. Win tickets!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Zondag 12 maart opent de Rallysprint van Moorslede naar gewoonte het Vlaamse rallysportseizoen. Volgens de laatste stand van zaken verwacht men in en om de basiliek van Dadizele liefst 116 deelnemers! Het parcours werd vernieuwd met de toevoeging van twee stukken private weg.

Voor de winst in het algemene klassement moet men kijken naar de inschrijvingen in de “zwaardere” Divisie 3. Gedoodverfd favoriet wordt Bernd Casier, die met collega-rallyrijder Brian Renier zal plaatsnemen achter het stuur van zijn Ford Fiesta R5 Evo. Weerwerk zal er vooral komen van regerend VAS dubbelkampioen Steve Bécaert, die de Citroën DS3 R5 komt klaarstomen voor zijn West-Vlaams getint seizoen 2017. Als de R5’s steken laten vallen zal zonder twijfel Tim Van Parijs klaar staan om met de Porsche 997 GT3 de vrijgekomen posities in te nemen. Hij wordt opnieuw vergezeld van Nick Degryse, die opnieuw eerste Moorsledenaar wil worden in de thuisrally.

Naast deze toppers leest de rallysprint zich als een who-is-who van de regionale rallysport. Het is mogelijk dat er nog enkele illustere Nederlandse deelnemers zich bij het veld voegen (de namen van Van Hoof en Vanden Heuvel circuleerden in de wandelgangen)? Zij zullen het talrijke veld van Lancer Evo’s aandikken, maar ook binnen de Historics (Lietaer, Calcoen, Mylleville, Kerckhof) zal de strijd woeden. En dan blijft er natuurlijk ook nog het gevecht in de diverse kleinere klasses en bij de Youngtimers… Voor de liefhebbers een menu om duimen en vingers bij af te likken!

U kan gratis van dit spektakel genieten want de Autoclub Dadizele stelde ons kaarten ter beschikking. De eerste drie bezoekers van Autosportwereld.be die ons kunnen vertellen de hoeveelste Rallysprint van Moorslede deze editie 2017 is, die winnen drie duo-tickets.

Uw antwoord graag naar willy@autosportwereld.be
Vermeld uw naam, adres, telefoonnummer en e-mail
De kaarten zullen dan klaarliggen bij het onthaal in Moorslede op zondag 12 maart

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Burgemeester-Ward-Vergote-links-is-weer-van-de-partij.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Voor-de-liefhebbers….jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/Dadizele.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2017/03/affiche2017.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Rally: Paul Lietaer in minimum twaalf wedstrijden
VAS Monteberg: inschrijvingen zijn geopend
Rally: Vincent Verschueren à la carte met Skoda Fabia Rally2
Voorstelling Anthony Vandenbussche: “We rijden puur voor het plezier.”

Leave a Reply