Home > #Hoofdnieuws > Waarom autosportwereld.be?

Waarom autosportwereld.be?

Autosportwereld.be is nu goed 48 uur online en u lijkt de weg naar ons nieuw autosportmedium te vinden. Ondertussen werken wij hard aan het verbeteren van de website, volgt er ook een youtube-kanaal en ook op de sociale media zijn we present.

Autosportwereld.be is er gekomen dankzij de expertise en passie van een aantal doorwinterde en gepassioneerde mensen uit de autosport. Uiteraard kent u de meeste medewerkers nog van Turbo Magazine en na het verdwijnen van het magazine, bundelden zij hun krachten om een nieuw medium uit de grond te stampen. Autosportwereld.be wil u het beste brengen van de Vlaamse en Belgische autosport, de Belgen in de internationale autosport en heeft ook oog voor de droomwagens in hun productieversie.

Uiteraard kan u ons ook volgen via de diverse sociale media en aarzel uiteraard ook niet om uw nieuws met ons te delen!

Foto: © Prospeed Competition

Leave a Reply