Home > Circuit > In een notendop: Spa 24, Ring 24, Le Mans 24 en GT World

In een notendop: Spa 24, Ring 24, Le Mans 24 en GT World

Spa 24 – Walkenhorst Motorsport, winnaars van editie 2018, bevestigen opnieuw hun deelname voor de 24 Uur van Spa. Het team zet opnieuw twee BMW M6 GT3 in met Philipp Eng – Nick Catsburg – Augusto Farfus als sterkhouders. De andere wagen wordt bestuurd door David Pittard – Nick Yelloly – Martin Tomczyk.

Ring 24 – Manthey Racing heeft hun line-up bekend gemaakt voor de mythische 24 Uur van de Nürburgring. Dit keer geen Laurens Vanthoor en Kévin Estre want zij werden reeds eerder bevestigd door Frikadelli Racing. De line-up van Manthey Racing moet echter niet aan sterkte inboeten, met Mathieu Jaminet – Julien Andlauer – Matt Campbell – Lars Kern achter het stuur.

Le Mans 24 – Jean-Éric Vergne, tweevoudig Formula E-kampioen, zal voor de derde keer op rij deelnemen aan de 24 Uur van Le Mans. Hij doet dit in een LM P2 van G-Drive Racing.

GT World Challenge America – De eerste manche van het Amerikaanse GT World kampioenschap vond afgelopen weekend plaats op COTA. De Acura NSX GT3 Evo van Shelby Blackstock Racer Edge Motorsports en Trent Hindman won de twee races.