Home > VAS > Slalom > VAS: valt titel al in Slalom van Houthalen?

VAS: valt titel al in Slalom van Houthalen?

Eventjes kregen de slalommers respijt binnen de VAS competitie. Tussen Overijse op 19 mei en Houthalen, nu op 23 juni, lag toch goed een maand. Tijd die wel besteed kon worden aan het in orde zetten van de machinerie en aan het ontplooien van het strijdplan voor de tweede seizoenshelft.

Jelrik Suffeleers doorbrak met de Suzuki Cappuccino de hegemonie van Dominique Van Kerckhove en de VW Polo in Landen. Maar in Overijse zette Van Kerckhove de zaken snel weer op orde met een vierde zege in vijf wedstrijden. Het is met de vingernagels dat Jelrik Suffeleers nog vasthoudt aan enige titelkans dit seizoen. In de komende Slalom van Houthalen kan hij zijn kansen openhouden, maar dan zal er moeten gewonnen worden. Dominique Van Kerckhove van zijn kant kan dan weer de definitieve genadeslag toebrengen.

De Slalom van Houthalen wordt ingericht door Nationale Renstal Trommelke. Zij leggen op het Industrieterrein Europark een parcours uit van 1200 meter. Om 11 uur zal op zondag 23 juni de eerste wagen starten voor de eerste reeks. Naargelang worden drie of vier reeksen gereden. Dertig minuten na aankomst van de laatste deelnemer aan de laatste reeks wordt de officiële uitslag bekend gemaakt.

Toeschouwers en geïnteresseerden zijn welkom in het cafetaria aan de Lakerheiweg in Houthalen. De toegang is zoals steeds geheel gratis.

Het wedstrijdterrein bereikt u via de E314 uitrit 29. Volg richting Eindhoven, na 4,3 km rechtsaf (Houthalen Oost en Europark), na 0,7 km linksaf (Europark), na nog 1 km linksaf (Europark). U kan ook de GPS coördinaten  N 51°2’ 24” / E 5° 23’ 34” invullen.

(persbericht/foto: nrtrommelke)

You may also like
VAS: terugblik Slalom van Kinrooi
VAS: Jürgen Ribbens is terug
VAS: Houtlandslalom start het schooljaar
VAS Slalom: Van Kerckhove kampioen