Home > VAS > Slalom > VAS: Houtlandslalom start het schooljaar

VAS: Houtlandslalom start het schooljaar

Op zondag 1 september 2019 organiseert Autoclub Noordzee vzw voor de achtste keer de Houtlandslalom te Torhout. In het algemeen klassement is de titel al begeven maar dat betekent niet dat alle spankracht nu uit het kampioenschap is.

Er bestaat binnen de discipline slalom naast het algemene klassement ook nog een strijd binnen de klassen. In elk  van de tien onderscheiden klassen zijn er nog punten te rapen, belangrijk voor het vervolg van het kampioenschap en de verdeling van de prijzen! En er is ook nog het duel tussen Kevin Bertels met de VW Polo en Sammy Vangrunderbeek met de Ford Fiesta binnen de Promotiechallenge, voorbehouden aan de rijders die geen of weinig competitie-ervaring hebben. En uiteraard zal Dominique Van Kerckhove er zijn kampioenentitel komen vieren. Als u dus de nieuwbakken kampioen nog eens in actie wil zien, dan is Torhout the place to be!

U kan dus de competitie binnen de competitie volgen, of u kan gewoon komen voor het spektakel en de soms zeer originele wagens. Organisator AC Noordzee legde een 1800 meter lang parcours uit op de ondertussen gekende locatie: het industrieterrein in Torhout, langsheen de Ambachtstraat en Atelierstraat. Om 11u00 start daar de eerste wagen voor de eerste van minimum drie reeksen. Een halfuur na aankomst van de laatste deelnemer in de laatste reeks kennen we dan de uitslag van deze editie. Voor de geïnteresseerden: de toegang is uiteraard geheel gratis!

(vas)

You may also like
VAS: terugblik Slalom van Kinrooi
VAS: Jürgen Ribbens is terug
VAS Slalom: Van Kerckhove kampioen
VAS: Van Kerckhove ongenaakbaar in slalom van Houthalen