Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: mooie resultaten voor Comtoyou in Isola 2000

Trophée Andros: mooie resultaten voor Comtoyou in Isola 2000

Dit weekend was Comtoyou met de Audi A1’s aan de slag in Isola 2000 in het kader van de derde manche van de Trophée Andros 2018/2019. En na de voorbije twee wedstrijden waren opnieuw rijders van het Belgische Comtoyou vooraan te vinden.

Sterker nog, in de klasse Elite Pro was het Olivier Panis die voor het team van Jean-Michel Baert de zege behaalde voor Franck Lagorce met de electrische “Andros Sport”. Vandaag, zaterdag behaalde diezelfde Olivier Panis de tweede plaats na Andrea Dubourg met de Renault Captur. Het was wel Olivier Panis die over twee dagen de meeste punten verzamelde in Elite Pro. Bij Comtoyou zorgde Nathanaël Berthon deze zaterdag nog voor een dubbel feest door als derde mee op het podium te klimmen.

In Elite was het op vrijdag Lionel Daziano die derde eindigde met de Audi A1 van Comtoyou en op zaterdag was het de beurt aan Louis Gervoson. Dorian Boccolacci heerste in Isola 2000 met de BMW M2 en won op beide dagen. We dienen ook mee te geven dat tijdens de finale op zaterdag  enige verwarring ontstond nadat een baancommissaris een rode vlag toonde in plaats van de gele vlag die normaal moest worden boven gehaald. De race werd dan ook geannuleerd en de posities na ronde drie bepaalden het eindresultaat.

De Trophée trekt volgend weekend naar Serre Chevalier. Overigens konden de organisatoren van de Trophée Andros dat op 9 februari ook Sébastien Loeb zal deelnemen aan de slotwedstrijd in het Stade de France!

(bron Trophée Andros en persbericht Comtoyou, foto B Bade))

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend