Home > Rally > ERC > Magalhaes leidt Akropolis slijtageslag

Magalhaes leidt Akropolis slijtageslag

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Alle leiders in de Akropolis rally vielen vandaag ten prooi aan de verraderlijke Griekse wegen. Vanmorgen al liep Juuso Nordgren (Skoda Fabia R5) tegen een lekke band, daarna was het de beurt aan de leiders Alexey Lukyanuk en vervolgens Eyvind Brynildsen (beiden op Fiesta R5) om hetzelfde lot te ondergaan.

Zowel de Rus als de Noor reden lek op de 25 km lange, met stenen bezaaide proef van Drossohori. Lukyanuk verloor 20 minuten op de winnaar Magalhaes, Brynildsen moest drie minuten toegeven. Het gooide het klassement overhoop.

Het is nu Magalhaes die een kwartet aan Fabia R5 leidt met de Hongaar Norbert Herczig op de tweede plaats, de Pool Hubert Ptaszek, derde, en de Ciprioot Galatariotis als vierde.

Het betekent ook dat het Belgische team met Jourdain Serderidis en Fred Miclotte met hun Fabia R5 op een voorlopige 7de positie staan! Morgen worden er nog tweemaal twee proeven afgewerkt. De rally is nog ver van afgelopen!

foto: fiaerc.com

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
ERC: ongewijzigde kalender 2020
ERC: Basso leidt in Rome. Opgave Munster.
ERC Polen: opgave Grégoire Munster in zicht van finish
ERC Polen: Munster wil doorgaan op zijn elan