Home > Circuit > In een notendop: FIA F3-W Series-Porsche Supercup

In een notendop: FIA F3-W Series-Porsche Supercup

  • FIA F3 – De tweede race van het weekend voor de Formule 3 werd een zege voor de Italiaan Matteo Nannini (HWA Racelabs). Nannini ging agressief van start en stoof van de derde startplaats naar de leiding en reed naar de zege. Op het podium zagen we ook poleman Fittipaldi, tweede, en de jonge Tsjech Roman Stanek (Hitech). Onze landgenoot Amaury Cordeel (Campos) moest al vroeg in de race opgeven. De Noor Hauger (Prema) pakte een vijfde plaats en neemt nog meer afstand in de tussenstand van het kampioenschap. Morgen is er de derde en afsluitende race van het weekend.
  • PSC – Op de Hungaroring was er vanmiddag een verrassende pole voor Marvin Klein (CLRT). De Fransman was sneller dan Jaxon Evans (Martinet by Alméras). Op de tweede startrij is vinden we morgen Klein’s land- en teamgenoot Frank Latorre en kampioenschapsleider Larry Ten Voorde (GP Elite)
  • W Series – De Britse Jamie Chadwick won vanop pole de wedstrijd van deze serie voorbehouden voor vrouwen. Haar landgenote Alice Powell werd tweede en de jonge Spaanse Nerea Marti mocht op de derde podiumtrede.

foto:©wseries.com