Home > Electric > Divers > Trophée Andros: Dubourg verstevigt leidersplaats

Trophée Andros: Dubourg verstevigt leidersplaats

In Serre Chevalier werd dit weekend het derde wedstrijdweekend van de Trophée Andros 2020-2021 afgewerkt. Naast de vaste rijders nam met Enzo Ide ook een landgenoot deel.

Foto’s: © B Bade

In de hoogste klasse Elite Pro is het de Fransman Jean-Baptiste Dubourg die voor DA Racing een prima zaak deed met de Renault Zoé. Op zaterdag wist hij de wedstrijd te winnen voor zijn voornaamste concurrent Aurélien Panis (Audi A1) en vandaag eindigde Dubourg, ook actief in rallycross overigens , tweede na dagwinnaar Nathanaël Berthon (Peugeot e208).
Dubourg heeft nu 357 punten achter zijn naam, en dat zijn er 25 meer dan Aurélien Panis. Ook onze landgenoot Enzo Ide nam deel in Elite Pro. Op zaterdag eindigde hij achtste en negende in de reeksen, op zondag negende en tiende.

In de categorie Elite won Emmanuel Moinel op zaterdag en op zondag was de winst voor Gérald Fontanel. Laatstgenoemde leidt in deze klasse met 336 punten, 18 meer dan Sylvain Pussier. Volgend weekend is er reeds het vervolg van de Trophée in Lans en Vercors.

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend