Home > Electric > Divers > Trophée Andros: Start in Andorra

Trophée Andros: Start in Andorra

Vandaag begint in Andorra de Trophée Andros aan het seizoen 2020-2021. In principe zijn we dan vertrokken voor zes wedstrijdweekends. Enkel de datum voor de slotwedstrijd in Val Thorens moet nog worden bevestigd.

De Trophée Andros lijkt wel een beetje rallycross rijden op sneeuw of ijs en vandaar dat u ook op de deelnemerslijst vaak namen vindt die ook in rallycross actief zijn. De voornaamste klassen Elite Pro en Elite bestaat overigens enkel uit elektrisch aangedreven wagens.

Dit seizoen zal onze landgenoot Enzo Ide overigens enkele wedstrijden deelnemen in het team “Ducastel Race Performance”. Wat de titel in Elite Pro, de hoofdklasse, betreft moeten we onder meer uitkijken naar de prestaties van de Fransman Jean-Baptiste Dubourg van DA Racing, een team dat we afgelopen seizoenen ook in het Europese kampioenschap rallycross aan het werk zagen. Maar ook bij Sylvain Pussier Compétition zijn er enkele mannen met ervaring zoals Sylvain Pussier en Nathanaël Berthon. Verder zal ook Loeb sporadisch deelnemen en dat uiteraard binnen zijn eigen team Sébastien Loeb Racing.

(foto’s Trophée Andros/B Bade)

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend