Home > #Hoofdnieuws > Ring 24: Konrad Motorsport Lamborghini het snelst in Q1

Ring 24: Konrad Motorsport Lamborghini het snelst in Q1

Axcil Jefferies was het snelst tijdens de eerste kwalificatie op de Nürburgring. Met zijn 8:11.428 in de #21 Konrad Motorsport Lamborghini Huracán was hij bijna vier seconden sneller dan Michele Beretta in de #5 Audi R8 LMS GT3 van Phoenix Racing. Adam Christodoulou (Mercedes-AMG Team HRT) zette de derde beste tijd neer.

Er volgt vanavond om 20u30 een tweede kwalificatie en morgennamiddag een derde (13u25). De tijden van deze drie sessies worden gecumuleerd om de startposities te bepalen. De 30 snelste wagens zullen vrijdagavond (17u50) tenslotte nog strijden om hun startplaats in de zogenaamde “Top Qualifying”.

Foto ©: Konrad Motorsport

You may also like
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: actie op zondag door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: nog enkele sfeerbeelden en de nacht op de Nürburgring door de lens van Joachim Cieters
Ring 24: de eerste vijf uur door de lens van Joachim Cieters