Home > Circuit > In een notendop: 24 Uur en WTCR Nürburgring

In een notendop: 24 Uur en WTCR Nürburgring

  • Ring 24 – Na een zware klapper van de #2 Mercedes van onder meer Yelmer Buurman en regen op het einde van de sessie, werden weinig tijden nog verbeterd tijdens de laatste sessie op donderdag. De Lamborghini van Konrad Motorsport met Franck Perera en Marco Mapelli, blijft zo bovenaan, voor de #5 Audi van Phoenix Racing met Vincent Kolb, Mike Rockenfeller, Richard Westbrook en Frank Stippler. Op drie vinden we dan weer een Mercedes, de nummer #2 van Haupt Racing met Adam Christodoulou, Maro Engel, Luca Stolz en Manuel Metzger.
  • Ring WTCR – Nestor Girolami (Honda) en Yann Ehrlacher (Cyan) bezetten de eerste rij van de eerste race van het WTCR op vrijdag. Gilles Magnus zette de 12de tijd neer.