Home > VAS > Rittensport > Belgian Westhoek Classic: zeges voor Vanderspinnen-Dupan en Lareppe-Hugo

Belgian Westhoek Classic: zeges voor Vanderspinnen-Dupan en Lareppe-Hugo

De Covid pandemie noodzaakte de organisatie om hun evenement op heel wat vlakken bij te schaven maar aan het einde van de rit konden de troepen van AC Medina terugkijken op een zeer geslaagde editie met een veld aan tevreden deelnemers.

In de klasse “Classic” ging de zege naar “legende” José Lareppe, samen met Jennifer Hugo op de Opel Ascona uit 1980, voor een aantal kleppers uit de VAS rangen. Bart Babeliowsky en Hendrik Jaeken (Opel Kadett GTE) werden tweede, Mario Varrewaere en Bjorn Clauw (in de opvallende JPS Porsche 944) eindigden als derde van de klasse.

Kurt Vanderspinnen en Anton Dupan wonnen in een Lotus Ford Cortina de Belgian Westhoek Classic editie 2020 in de klasse “Expert”. Zij gingen voor aan de Nederlanders Hank Melse en routinier Bart Den Hartog (Porsche 911 uit 1965). Simon Balcaen en Cédric De Jaeger (Porsche 356 Speedster) vergezelden hen op het podium.

foto: ©W.Bouchez