Home > Circuit > Road to Le Mans: gemengde gevoelens bij de Belgen

Road to Le Mans: gemengde gevoelens bij de Belgen

Gemengde gevoelens bij onze landgenoten in de kwalificaties van de Le Mans Cup in uiteraard Le Mans. Jean Glorieux deed het schitterend in zijn sessie, met een tweede tijd aan het stuur van de DKR Engineering Duqueine M30-Nissan. Tom Cloet kende een mindere kwalificatie, want de West-Vlaming zette geen tijd neer. In de eerste sessie, met veelal de jongere en snellere rijders, miste Ugo De Wilde nipt de eerste rij door verkeer op het einde van zijn snelle ronde. “Ik ben ontgoocheld met mijn zevende tijd, want er had meer ingezeten”, aldus de jongeman uit Zaventem. Gilles Magnus zette de tiende tijd neer. De eerste race volgt vandaag om 14u15. De poleposities waren voor United Autosports met Wayne Boyd in de eerste sessie en Cool Racing met Nicolas Maulini in sessie 2.

Uitslagen:http://lemanscup.com