Home > VAS > Rittensport > VAS: 1ste Nacht van Noord-Limburg kent zijn winnaars

VAS: 1ste Nacht van Noord-Limburg kent zijn winnaars

In en om Pelt werd met de “1ste Nacht van Noord-Limburg” de allereerste corona-proof rittensportwedstrijd gereden. De organiserende club RT Moustache (welbekend van de Sezoensrally) gebruikte daartoe welbepaalde tijdslots voor aanmelding en een rit die op smartphone app kon worden afgewerkt.

foto: Marc Faes/media

In de instapklasse “Recrea” ging de zege naar Freddy Gevers en routinier Patrick Holemans in de co-stoel van de Lancia Delta Integrale. In “Touring” wonnen Hendrik Jaeken en Nick Moonen (Corsa A TR). De moeilijkste klasse “Expert” tenslotte, kwam toe aan regerend VAS Regularity kampioenen Sander en Paul Van den Wyngaert (Volkswagen Corrado 16V).
De volledige resultaten, evenals de ideale trajecten en de uitleg van de rit kunnen geïnteresseerden terugvinden op https://sites.google.com/view/nachtvannoordlimburg/resultaten