Home > Rallycross > DIVERS > WRX: Enzo Ide in Riga

WRX: Enzo Ide in Riga

Vandaag publiceerde IMG, de promotor van het Wereldkampioenschap rallycross, de deelnemerslijst voor de derde double-header van dit seizoen. Die wordt verreden in Riga, Letland, tijdens het weekend van 19 en 20 september.

Op die deelnemerslijst vinden we ook de naam van onze landgenoot Enzo Ide terug. Begin juli testte Ide samen met zijn team JC Raceteknik de Audi S1 nog in het Zweedse Höljes tijdens de seizoensopener van RallyX Nordic.
Naast de permanente rijders zoals Andreas Bakkerud, Kevin en Timmy Hansen en Johan Kristoffersson zien we bij GRX Taneco (Hyundai) ook nog de naam van de Hongaar Krisztian Szabo en de Let Reinis Nitiss zal rijden voor het ES Motorsport met een Skoda Fabia. Bij JC Raceteknik is nog één naam niet bekend, breit Ekström verder een vervolg aan zijn WK-campagne?

Verder wordt dat het tweede weekend voor de rijders in Projekt E en bij de Europese Supercars. De lijst voor Projekt E is nog niet bekend maar de Europese lijst wijkt niet zo veel af van de rijderslijst van Höljes afgelopen weekend.

(foto RallyX Nordic, Ide in Höljes)

De WK-lijst vindt u hier .
De lijst van Euro RX vindt u hier.

You may also like
WRX en Euro RX: enkele kalenderwijzigingen
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
WRX 2023: terug naar Mettet
WRX en Euro RX: kampioenen winnen op de Nürburgring