Home > Rallycross > WRX: Ekström ook in Finland

WRX: Ekström ook in Finland

De Zweed Mattias Ekström zal na Höljes ook volgend weekend in het Finse Kouvola de kleuren van KYB Team JC verdedigen. Dan worden de derde en vierde manche van het FIA Wereldkampioenschap rallycross verreden.

Afgelopen weekend was de wereldkampioen van 2016 met de Audi S1 zowat de enige die kon wedijveren met zijn landgenoot Johan Kristoffersson. Na de strijd in het Zweedse Höljes kunnen de fans zich dus hopelijk opmaken voor enkele nieuwe duels in Kouvola.

Joel Christoffersson (KYB Team JC): “Initieel was het idee dat Mattias enkel in Höljes zou rijden maar we hebben nu de gelegenheid ook in Finland samen te werken. Mattias is belangrijk in het team, dus om hem ook in de volgende twee manches te zien racen naast Robin Larsson is mooi. We gaan naar Finland met een overwinning en een tweede plek op zak en een eerste plaats in de stand bij de teams. We hebben de smaak te pakken en dus is het doel opnieuw veel punten te scoren bij de rijders en teams.

(foto fiaworldrallycross.com)

You may also like
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
WRX 2023: terug naar Mettet
WRX en Euro RX: kampioenen winnen op de Nürburgring
WK en Euro RX: Johan Kristoffersson en Jan Cerny leiden in Duitsland