Home > Circuit > DTM Lausitzring: Müller het snelst in natte kwalificatie

DTM Lausitzring: Müller het snelst in natte kwalificatie

Foto ©: DTM

Nico Müller is aan zijn beste DTM-seizoen ooit bezig. De Audi Sport Team Abt piloot was het snelst tijdens een kletsnatte kwalificatie en pakt zo weer wat extra punten om zijn voorsprong in het kampioenschap te vergroten. René Rast (Audi Sport Team Rosberg) was met zijn tweede tijd slechts een fractie trager maar was duidelijk ontevreden. Nederlander Robin Frijns (Audi Sport Team Abt) werd derde. Rockenfeller (Audi) en Wittman (BMW) vervolledigen de top vijf.

Philipp Eng en Sheldon Van der Linde (RBM BMW) starten als zevende en achtste, Ferdinand Habsburg was de snelste van WRT Audi op de 10de plaats. De eerste race start straks om 13u30. De voorspelde buien in de namiddag zouden wel eens voor een onverwachte wending kunnen zorgen…

You may also like
FE: Nico Müller verlaat de competitie
In een notendop: GT en DTM
ADAC GT: Winst voor Wishofer en Boccolaci, pech voor de Belgen
DTM Nürburgring: Müller slaat terug