Home > #Hoofdnieuws > F1 GP van Spanje: Mercedes seconde sneller dan de rest in FP1

F1 GP van Spanje: Mercedes seconde sneller dan de rest in FP1

Foto ©: Mercedes-AMG F1

Het grote nieuws dit weekend is dat Sergio Perez opnieuw in zijn Racing Point zit. De Mexicaan is volledig in orde en kan racen. Nico Hülkenberg zien we voorlopig niet meer terug. Ook geen George Russell in FP1, de Williams-rijder laat zijn stuur over aan Roy Nissany (Israel) die zijn debuut maakt op het hoogste niveau.

Er was opnieuw weinig te doen aan de Mercedes-rijders. Valtteri Bottas was de snelste voor teamgenoot Lewis Hamilton. Verstappen volgde al op net geen seconde. Opsteker voor Ferrari, Leclerc en Vettel werden vierde en vijfde in de eerste oefensessie. De verrassing van de ochtendsessie is Haas. Beide rijders eindigden in de top tien.

You may also like
Mercedes brengt hulde aan de F1-wagen
F1 2023: wie stelt wanneer voor?
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
F1 Spa: bekende koppen in de paddock