Home > #Hoofdnieuws > De autosport dit weekend

De autosport dit weekend

Dit weekend is er opnieuw F1, met de vijfde race al van het seizoen, ditmaal in Barcelona, ook met F2, F3 en Porsche Supercup. De MotoGP trekt dan weer naar Spielberg in Oostenrijk, terwijl de FIA WEC in Spa-Francorchamps neerstrijkt.

Foto: © Circuit Spa-Francorchamps

Naast de drie wereldkampioenschappen, is er vooral actie in Duitsland, met DTM op de Lauzitsring, voor de eerste van twee meetings en de ADAC GT doet het dan weer op de Nürburgring. Daar treffen we uiteraard WRT aan, met Vanthoor-Weerts, die derde in het kampioenschap staan. Ook Niels Lagrange racet er, hij telt voorlopig twee punten. In Engeland is er British GT in Donington. In Daytona is er dan weer NASCAR.

Ook het ERC is actief, het Europese rallykampioenschap strijkt neer in Letland, met onder meer het Belgische duo Munster-Louka.