Home > #Hoofdnieuws > ADAC GT: WRT met derde Audi

ADAC GT: WRT met derde Audi

Team WRT zal dit weekend een extra Audi R8 LMS inzetten in de tweede manche van de ADAC GT Masters op de Nürburgring.

Foto: © ADAC GT

Naast de vaste duo’s Mirko Bortolotti en Rolf Ineichen en Dries Vanthoor en Charles Weerts, zal het Belgische team een ​​Audi R8 LMS inzetten voor de Duitser Benjamin Goethe en de Britse Stuart Hall. “We willen met ons het momentum vanaf het begin benutten, maar dat zal niet gemakkelijk zijn met de sterke concurrentie“, aldus teambaas Vincent Vosse.

Goethe, die pas 17 jaar oud is, kijkt uit naar zijn debuut in de ADAC GT Masters: “Ik kijk ernaar uit om terug te zijn bij Team WRT. Ik weet dat het weekend niet gemakkelijk zal zijn, want de ADAC GT Masters is een van de zwaarste GT-kampioenschappen ter wereld, maar ik ben klaar voor de uitdaging. Het is een ideale gelegenheid om kennis te maken met de Nürburgring, waar ik nog nooit eerder heb gereden.