Home > Rallycross > DIVERS > WRX: Mads Ostberg in Höljes

WRX: Mads Ostberg in Höljes

De Noor Mads Ostberg zal in het Zweedse Höljes in actie komen tijdens het openingsweekend van het Wereldkampioenschap rallycross. Dat doet hij in de Projekt E Series, de elektrische serie die dit jaar het WK vergezelt tijdens een aantal weekends.

Ostberg zal de Citroën C3 ERX besturen die werd opgebouwd door het Oostenrijkse STARD van Manfred Stohl. De WRC rijder die in het WK Rally uitkomt voor Citroën Racing heeft ervaring met de Citroën C3 R5 is daarmee voor STARD de geknipte kandidaat om mee te werken aan de ontwikkeling van de Citroën C3 ERX.

De seizoensopener van het WK Rallycross is voorzien voor het weekend van 22 en 23 augustus.

(bron FIAWorldRallycross)

You may also like
Vaarwel 2022, op naar een spetterend 2023!
WRX 2023: terug naar Mettet
WRX en Euro RX: kampioenen winnen op de Nürburgring
WK en Euro RX: Johan Kristoffersson en Jan Cerny leiden in Duitsland