Home > Rallycross > WRX: De deelnemerslijst voor Finland

WRX: De deelnemerslijst voor Finland

Het wordt eind augustus druk voor de rijders van het Wereldkampioenschap rallycross. Na de opener in Höljes tijdens het voorlaatste weekend van augustus trekt het WK een week later naar het Finse Kouvola.

Net als in Höljes zijn er twee wedstrijden voorzien in Kouvola. Vandaag werd de deelnemerslijst bekendgemaakt voor manche 3 en 4 tijdens het weekend van 29 en 30 augustus.
Erg veel verrassingen levert de lijst niet op. Naast de permanente rijders zijn er uiteraard enkele wildcards. De derde Hyundai van GRX Taneco zal in Finland worden bestuurd door de Fin Juha Rytkonen, dubbel Fins rallycross-kampioen. Er staan overigens in totaal vijf Finnen op de lijst die uiteraard wordt aangevoerd door Niclas Grönholm (Hyundai i20, GRX Taneco), zoon van Marcus Grönholm. Daarnaast zijn er Jani Paasonen (Ford Fiesta) , Jere Kalliokoski (Ford Fiesta) en Attro Määttä (Ford Fiesta).

(bron en foto FIAWorldRallycross)

De volledige deelnemerslijst vindt u hier