Home > #Hoofdnieuws > Formule E Berlijn: Stoffel Vandoorne na de race

Formule E Berlijn: Stoffel Vandoorne na de race

Stoffel Vandoorne heeft een mooie eerste race gereden in Berlijn. Hij geeft dan ook graag een woordje uitleg bij de race.

We kunnen zeer tevreden zijn met het behaalde resultaat. Zeker als je rekening houd met waar we gestart zijn vandaag. Om terug te komen naar P6 was een mooie prestatie. We hadden en goede start en konden wat energie sparen. We maakte de juiste strategische beslissingen betreffende de attack mode. Die strategie maakte het mij niet gemakkelijk op het einde. Ik moest veel wagens inhalen. Op het einde was het enige wat mij nog te doen stond de wagen heel thuis brengen. Ik had nog wat energie over maar wou geen onnodig risico nemen.” aldus Stoffel Vandoorne.

Het goede is dat we dit morgen allemaal opnieuw kunnen over doen. Wat hopelijk een goed resultaat gaat opleveren.” eindigt Stoffel nog.