Home > #Hoofdnieuws > WRC: Turkije verhuist…maar nog geen Ieper.

WRC: Turkije verhuist…maar nog geen Ieper.

Op de site van het WRC wordt de datumverhuis van Turkijke bevestigd, maar op de gewijzigde kalender zien we nog geen Ieper verschijnen…

foto: ©wrc.com

De promotor voor het WRC bereikte een akkoord met de Turkse automobielbond TOSFED, organisator van de Rally van Turkije met basis in Marmaris. Het evenement verhuist naar een nieuwe datum, een week vroeger dan de aangekondigde datum. De Rally van Turkije zal lopen van 18 tot 20 oktober.

Een opening voor de Ypres Rally

Een nieuwe voorlopieg kalender werd online gezet maar daarop staat er voorlopig nog geen Ypres Rally. Alle hoop is hoedanook niet verloren want, en we citeren WRC Promotor managing director Jona Siebel : “De datum vergemakkelijkt de introductie van eventueel bijkomende events in de tweede helft van het seizoen in wat een voortdurende evoluerende situatie blijft tengevolge de Covid-19 pandemie. We zijn TOSFED dan ook zeer dankbaar dat ze zich zo flexibel hebben opgesteld.

En in die boodschap zien we toch een opening voor de Ypres Rally!