Home > Electric > Divers > Opel E-Rally Cup: kalender herroepen

Opel E-Rally Cup: kalender herroepen

De corona pandemie heeft ook gevolgen gehad voor de voorbereidingen voor de ADAC Opel e-Rally Cup. Annuleringen van evenementen en het Duitse Rallykampioenschap 2020 hebben de verantwoordelijken bij Opel en ADAC gedwongen hun kalenderplanning opnieuw te bekijken.

(persbericht, bewerkt/foto: ©opel media)

In het lopende jaar zal een aantrekkelijk programma van tests en promotie-evenementen het startsein vormen voor ’s werelds eerste elektrische merken-rallycup. Vanaf het voorjaar van 2021 worden voor het eerst punten en prijzengeld aangeboden. Rallyfans zullen evenwel met de 136 pk sterke Opel Corsa-e Rally toch nog in actie kunnen komen dit jaar.

Opel Motorsport test twee ontwikkelingsvoertuigen in verschillende testruns en alle Cup-deelnemers hebben ook de mogelijkheid om hun auto’s te testen op de “ADAC Rallye Rund um die Sulinger B√§renklaue” op 20 en 21 november. De levering van auto’s voor klanten staat gepland voor eind oktober 2020.