Home > Electric > Divers > In een notendop: Extreme E

In een notendop: Extreme E

  • Fisker – De offroadcompetitie voor elektrische SUV’s die wordt verwacht in 2021 stelt zich, naast voor de gekende renstallen, ook open voor constructeurs. Het Deense merk Fisker had al een sport-hybride en gaat nu over tot het ontwerp van een elektrische SUV waarvan de eerste leveringen in de Verenigde Staten net verwacht worden in 2021. Fisker is van plan een Oyssey 21 in te zetten vanaf de wedstrijd in Dakar volgend jaar, en zo wordt Fisker de eerste echte constructeur in het kampioenschap
  • Andretti en United Autosport – Michael Andretti en Zak Brown slaan de handen in elkaar voor de deelname aan de Extreme E serie. Andretti Racing had al toegezegd maar zal dus een team runnen voor het Britse United Autosports van Zak Brown, CEO van McLaren… Het team zal een Odyssey 21 inzetten. Andretti heeft al heel wat ervaring veel ervaring in de Formula E. In de Extreme E hervinden ze hun oude tegenstanders uit de Indycars, Chip Ganassi, waarvan gefluisterd wordt dat die met…Fisker in zee zouden gaan.

foto: andrettiautosport.com