Home > #Hoofdnieuws > GT World Challenge: Vervisch op pole in Imola

GT World Challenge: Vervisch op pole in Imola

Pole voor de Attempto Racing Audi voor de GT3 Endurance race op Imola in het kader van de GT World Challenge, een verdienste van onze landgenoot Fréderic Vervisch die in Q3 de snelste tijd van de kwalificaties zette.

foto: SRO/©Dirk Bogaerts

Vervisch deelt de Audi R8 LMS GT3 met Mattia Drudi en Kim-Luis Schramm. Zij starten morgen op de eerste rij met naast zich de AF Corse Ferrari van Pier Guidi, Nielsen en Calado. De Audi’s van het Belgische WRT liggen wat in gespreide slagorde met een vijfde startplaats voor de #31 van Bortolotti (snelste in Q2), van der Linde en Vaxiviere, de vijftiende plaats voor de #32 van Dries Vanthoor (ondanks een momentje toch de snelste in Q1), Christopher Mies en Charles Weerts, en tenslotte de 29ste plaats van de #33 met Rik Breukers, Stuart Hall en Benjamin Goethe.

Bij de andere landgenoten zien we de achtste plaats voor Maxime Soulet op de K-Pax Bentley, de 30ste plaats voor de Dinamic Motorsports Porsche 911 GT3 met Adrien De Leener, net voor de Orange 1FFF Lamborghini, 31ste met Baptiste Moulin aan boord en de 36ste plaats voor de AF Corse Ferrari met Louis Machiels. Bernard Delhez tenslotte start op de 46ste en laatste plaats met de CMR Bentley Continental GT3. Hij deelt het stuur met Romano Ricci en Stéphane Tribaudini en zij vormen de enige deelnemer in de Am Cup.