Home > Rallycross > BK > BK RX: BRCV geeft een stand van zaken

BK RX: BRCV geeft een stand van zaken

De raad van bestuur van de Belgische Rallycross Vereniging, kortweg BRCV, de vereniging die het Duivelsbergcircuit te Maasmechelen uitbaat, kwam recent met een korte stand van zaken naar buiten op haar sociale media. Die delen we hier integraal met u mee.

Geachte Rallycrossliefhebbers,

De Raad van Bestuur van de Belgische Rallycross Vereniging wil jullie graag op de hoogte houden van de huidige stand van zaken :

Betreffende het MER-dossier kunnen wij melden dat dit momenteel is afgekeurd. Wij zijn dan ook bezig dit dossier aan te passen en deze dan zo spoedig mogelijk terug in te dienen.

Omwille van de “Corona-maatregelen” zijn wij genoodzaakt de wedstrijden voorlopig af te gelasten. Bij eventuele positieve ontwikkelingen houden wij jullie op de hoogte.

Wij doen er alles aan om onze geliefkoosde sport zo snel mogelijk terug te organiseren!

Sportieve groeten,
Namens de R.V.B. van de B.R.C.V
.”

Ongetwijfeld duimen, net als wij, een heleboel rijders en liefhebbers op een goede afloop. Voor BORA wordt het ondertussen puzzelen en afwachten over hoe en wanneer zij eventueel een vervolg kunnen breien aan het Belgische kampioenschap rallycross. De VAS zelf deelde eerder al mee alle kampioenschappen te annuleren voor 2020, waaronder dus ook de regionale rallycross. Dreigt hetzelfde lot voor het Belgische kampioenschap?

(foto J Dingenen)

You may also like
BK Rallycross: voorlaatste weekend op het Eurocircuit
In een notendop: rallycross in Frankrijk en Nederland
BK RX: Start uitgesteld
BK RX: Bora zoekt en vindt circuits