Home > Moto > Moto: afgeladen juli-maand voor Bikers’Days

Moto: afgeladen juli-maand voor Bikers’Days

De lente van 2020 mag dan misschien wereldwijd verstoord zijn, maar beetje bij beetje neemt alles weer zijn gewone vorm aan. Hetzelfde geldt voor de Bikers’Days, wiens kalender noodgedwongen werd aangepast. We weten dat menig Biker als sinds midden maart ongeduldig zit te wachten en dus heeft DG Sport een explosief relanceprogramma op poten gezet. Dermate zo dat de maand juli helemaal vol zit… vol gas !

Door de quarantaine die nog steeds voortduurt, moeten we ons in allerhande bochten plooien,” zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. “En zo hebben we een zeer explosieve maand juli weten te bedisselen. De habitués van de Bikers’Days, maar ook de nieuwkomers zullen maar liefst zeven circuitdagen hebben, op drie verschillende circuits. Actie!

De dagen waarop de motards zich opnieuw zullen kunnen uitleven op circuit beginnen op Spa-Francorchamps, aan de start van een zomerse periode, op de gemotoriseerde parel van de Ardennen. Op donderdag 2, vrijdag 3 en maandag 6 juli zullen de Bikers’Days inderdaad opnieuw neerstrijken op het mooiste circuit ter wereld !

Vervolgens trekken we naar een andere legendarische site : Le Mans ! Voor een ‘double date’ op het Circuit Bugatti op woensdag 22 en donderdag 23 juli. De kans bij uitstek om de geschiedenis van de motorsport te proeven in het hart van een wereldbefaamd departement : la Sarthe. Amper terug van Le Mans zal het team van DG Sport koers zetten naar een derde symbolische trekpleister voor alle motorliefhebbers : het Circuit Jules Tacheny van Mettet, een volledig weekend op zaterdag 25 en zondag 26 juli. Kwestie van de piloten en hun machines volop sensaties te schenken na lange weken van motorfrustraties…

Het programma van de rest van het 2020 seizoen dat we niet snel zullen vergeten is bijna klaar en we stellen het met plezier binnenkort aan u voor,” vervolgt Florian Jupsin. “Het zal nogmaals de kans bieden aan de motards om andere mythische internationale circuits te (her)ontdekken. Niemand zal ontgoocheld zijn, beloofd!

(persbericht)