Home > Circuit > E-circuit: SRO E-sport GT Series maakt de deelnemerslijsten bekend

E-circuit: SRO E-sport GT Series maakt de deelnemerslijsten bekend

Foto ©: SRO Motorsports

De deelnemerslijst van de SRO E-Sport GT Series is bekend. Komende zondag vindt de eerste race van de series plaats op het circuit van Silverstone. Heel wat racers en sim racers gaan strijden voor de overwinning op het Assetto Corsa Competizione spel, het officiële GT World Challenge Powered by AWS simulatie game.

De deelnemers zijn verdeeld in drie verschillende categorieën en er zijn verschillende races voor elke categorie. De beste rijders uit elke categorie komen op het einde van het seizoen samen voor de grote finale. Elke categorie is voor andere rijders, de Pro Series is voor echte racers, de Silver Series is voor de sim racers en de Am Series is voor de fans, die het eerst gaan opnemen tegen elkaar in een Hot Lap competitie om een plekje te bemachtigen. De lijsten voor de racers en sim racers zijn al bekend en er zijn elf automerken die worden vertegenwoordigd in vijf races. Ook ons land wordt vertegenwoordigd, Alessio Picariello zal deelnemen in een Porsche 991 GT3 R.

Deze zondag begint de eerste race op het circuit van Silverstone voor de Pro & Silver Series. De race begint om 13u45 deelnemers gaan een uur race op Silverstone. Elke race wordt uitgezonden op verschillende kanalen zoals het GT World YouTube kanaal, Dailymotion, het Twitch kanaal van SRO Motorsports en de FB-pagina van SRO.

de deelnemerslijsten van de Pro en Silver Series:

You may also like
GT European Series: magere startgrid
Circuit: nieuwe kalender FFSA GT zonder Spa
Circuit: de nieuwe kalender van FFSA GT
E-circuit: SRO Esport Championship lanceert een nieuwe series