Home > Electric > Formule E: FE en UNICEF werken samen in de strijd tegen het coronavirus

Formule E: FE en UNICEF werken samen in de strijd tegen het coronavirus

Foto ©: Formule E

Formule E heeft vandaag aangekondigd dat het gaat samenwerken met UNICEF om te helpen in de strijd tegen corona, kwestbare kinderen en families beschermen.

De samenwerking zal zich vooral focussen op de gezondheid van de kinderen in de wereld. Alle inkomsten gaan onder andere naar projecten die beschermingsmateriaal voorzien voor werknemers van het ziekenhuis en werkers uit de gezondheidszorg. Net zoals UNICEF heeft Formule E een visie voor de kinderen en andere jonge mensen, opgroeien in een nette en veilige wereld. Formule E zal verschillende initiatieven lanceren om geld in te zamelen voor UNICEF.

“Formule E steunt UNICEF in het beschermen van de gezondheid van kinderen over de hele wereld. FE werd gestart om de opwarming van het klimaat tegen te gaan en om meer aandacht te vragen voor het klimaat, dat we zo in een betere wereld kunnen leven. Onze samenwerking met UNICEF is de start van een lange samenwerking om de gezondheid en veiligheid van kwetsbare kinderen te beschermen”, vertelt Jamie Reigle, CEO van Formule E.

Wie meer wil weten over de samenwerking op deze link klikken: www.FIAFormulaE.com/UNICEF

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E India: alles wat u moet weten voor de race dit weekend