Home > VAS > Slalom > VAS: Van Kerckhove hernieuwt met de zege in Overijse

VAS: Van Kerckhove hernieuwt met de zege in Overijse

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]De zege in de Druivenslalom in Overijse was opnieuw voor Dominique Van Kerckhove en de VW Polo HFC. Deze keer opende Jos Bronckart sterk met de Renault Clio op natte baan maar in de volgende sessies en met een opdrogend circuit stak Van Kerckhove telkens een tandje bij en zette de ongrijpbare 1’45” neer.

Naast zich op het podium kreeg hij Bernard Wilmet, heel de dag goed onderweg met de Peugeot 104, en Jos Bronckart, die in de laatste reeks nog zijn ophanging stuk reed.

Van Kerckhove blijft uiteraard aan de leiding van het kampioenschap. De slalommers krijgen nu even respijt want de Slalom van Houthalen is er pas binnen een goede maand.

Op foto: Bernard Wilmet geflankeerd door Van Kerckhove (l.) en Bronckart (r.)
( foto’s: V. Deleersnijder)

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image _builder_version=”3.19.9″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2019/05/DSC09083.jpg”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_image _builder_version=”3.19.9″ src=”http://www.autosportwereld.be/wp-content/uploads/2019/05/DSC09035.jpg”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
VAS: terugblik Slalom van Kinrooi
VAS: Jürgen Ribbens is terug
VAS: Houtlandslalom start het schooljaar
VAS Slalom: Van Kerckhove kampioen