Home > VAS > Slalom > VAS: Van Kerckhove pakt Slalom van Arendonk

VAS: Van Kerckhove pakt Slalom van Arendonk

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row _builder_version=”3.0.48″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text _builder_version=”3.0.74″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]Voor het eerst sinds lang ging het VAS Slalomseizoen niet van start in West-Vlaanderen maar in de Kempen. De slalom van Arendonk opende het seizoen.

Een kolfje naar de hand van Dominique Van Kerckhove en zijn VW Polo GT. Op het parcours dat was uitgelegd op het industrieterrein “Hoge Mauw” bleef hij ba drie reeksen sneller dan Jelrik Suffeleers op de Suzuki Capuccino. Met Jos Bronkart en de Renault Clio JBR op de derde plaats en Dirk Smets (Mini Alora) aan de voet van het podium gaven alle titelkandidaten alvast present.

De volgende slalom van het VAS regionale kampioenschap is er al volgende week met de Slalom van Kuurne op Paasmaandag.

(foto’s: Peter Claesen/W.Bouchez)
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.19.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.19.9″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_gallery fullwidth=”on” auto=”on” auto_speed=”3500″ _builder_version=”3.19.9″ gallery_ids=”38178,38185,38180,38181,38186″][/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
VAS: terugblik Slalom van Kinrooi
VAS: Jürgen Ribbens is terug
VAS: Houtlandslalom start het schooljaar
VAS Slalom: Van Kerckhove kampioen