Home > Electric > Formule E: 1 april in de FE, Mahindra brengt Bollywoodsong uit met Wehrlein en d’Ambrosio

Formule E: 1 april in de FE, Mahindra brengt Bollywoodsong uit met Wehrlein en d’Ambrosio

Bij Autosportwereld kunnen we een goede aprilgrap wel smaken, bij Mahindra duidelijk ook. De Indische renstal maakte zopas bekend dat Pascal Wehrlein en Jerôme d’Ambrosio binnenkort hun eerste Bollywoodsingle uitbrengen: ‘Mo Hits, Mo Problems’, een muzikaal vervolg op de Mahindra Goes Bollywood-filmpjes die zeer warm onthaald werden in de Formule E.

Het persbericht gaat alsvolgt: Mahindra is verheugd om de eerste single van het gloednieuwe muzieklabel Mahindra Bear records te mogen aankondigen.

De plaat More Hits, More Problems is de debuutplaat van het dj-duo d’Ambrosio-Wehrlein en volgt op het succes van het team op het grote scherm in hun Bollywood-trilogie. De lyrics zijn geïnspireerd op de verschillende incidenten van het team in het vijfde seizoen van de Formule E.

Succes op het witte doek

De Mahindra Racing Bollywood-franchise had begin dit jaar al succes met Jérôme Goes Bollywood, toen d’Ambrosio voor het eerst Mumbai bezocht. De tweede film, Mahindra Goes Bollywood werd gefilmd in Marrakesh, na de eerste zege van het seizoen toen de Indische dansbeweging de rest van de paddock op zijn kop zette. Het laatste deel in de trilogie, Formule E Goes Bollywood zag eind Februari het levenslicht.

Ook hoofdrolspelers d’Ambrosio en Wehrlein reageerden op hun nieuwste succes. “Ik maakte voor het eerst kennis met Bollywood tijdens mijn trip naar Mumbai. Ik ontdek graag nieuwe culturen en Bollywood begeesterde niet alleen mij, maar ook Formule E-fans over de hele wereld die ons op het witte doek zagen”, aldus de Belg.

Ook DJ Wehrlein is enthousiast. “Muziek is deel van mijn dagelijkse routine in het raceweekend. Ik ben altijd aan het luisteren naar Duitse hiphop of rap. Als racepiloot is het ook belangrijk om creatief te zijn naast het circuit. Mijn transitie van Bollywood-acteur naar zanger leek de logische stap voorwaarts. Ondertussen hebben we meer dan 25 miljoen views op sociale media met Mahindra Goes Bollywood, we hopen dit succes voort te zetten.”

 

 

You may also like
Formula E Kaapstad: da Costa wint spannende afvalrace
Formula E Kaapstad: Sacha Fenestraz op Pole
Formula E Kaapstad: alles wat u moet weten
Formula E India: alles wat u moet weten voor de race dit weekend