Home > VAS > Regularity > VAS: de eerste voor Vanden Wyngaert in Gitter Regularity

VAS: de eerste voor Vanden Wyngaert in Gitter Regularity

Sander en Paul Vanden Wyngaert, de regerende regionale kampioenen in de Regularity, begonnen goed aan het seizoen 2019 met een zege in de Gitter Regularity.

In hun kampioenschapsjaar 2018 lukte het vader-zoon duo er niet in om een zege te scoren. Dat obstakel is nu van de baan nadat ze met hun VW Scirocco de overwinning pakten in de Gitter Regularity, de openingswedstrijd van de regionale competitie in de rand van de BK Rally wedstrijd in de Haspengouw.

Terwijl de concurrenten zich aflosten aan de kop slopen Sander en vader Paul Vanden Wyngaert naar de leiding vanaf de tweede proef. Ze konden hun voorsprong vergroten door tweemaal zelf de winst te pakken in de proeven en ze kwamen daarna niet meer in de problemen.
“Ideale start van het seizoen”, verklaarde Sander. “Het kwam tot laat in de wedstrijd aan op tienden van een seconde, tot de anderen uiteindelijk wat foutjes maakten waardoor het verschil nog groot werd.”

Vader Luc en dochter Tasha Van den Bogerd plaatsen hun Daihatsu Rocky op de tweede plaats terwijl vader en zoon Patrick en Ari Meeus met hun mooie Ford Sierra uit 1985 op de derde podiumtrede eindigden.

(foto: Loic Richet)

You may also like
VAS: Sanicentrum E-Rally, zonder benzinepomp maar met laadpalen
VAS: Regularity van Kasterlee
VAS: Sezoens Regularity opnieuw voor vader en zoon De Bruyne
VAS: Sezoens Regularity op rallypad