Home > #Hoofdnieuws > WRC Monte-Carlo: Fiat Abarth 124 onmiddellijk top

WRC Monte-Carlo: Fiat Abarth 124 onmiddellijk top

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

De Abarth 124 start het seizoen 2019 met een overwinning in de categorie FIA R-GT in de Rally van Monte Carlo. De wagen van het Bernini Team Rally met aan boord de Italianen Enrico Brazzoli en Manuel Fenoli was de beste in de GT International klasse.

Het competitieseizoen 2019 start met een overweldigend succes in de categorie FIA R-GT in de Rally van Monte Carlo, voor de Abarth 124 rally bestuurd door de Italianen Enrico Brazzoli en Manuel Fenoli. De Abarth 124 rally bevestigt zijn rol als te slagen GT-wagen in zijn categorie, nadat hij eerder won in het kampioenschap 2018 met het Franse duo Raphaël Astier en Frédéric Vauclare.

Wij zijn zeer enthousiast“, verklaart Brazzoli aan de eindstreep. “Het is een uitstekend resultaat. Wij hadden alles samen met mijn copiloot Bernini en Abarth tot in de kleinste details voorbereid. Wij zijn fier deze eerste manche te hebben binnengehaald. De Abarth 124 rally is uitermate aangenaam te besturen en is zeer competitief. De speciale etappes van Monte-Carlo zijn niet gemakkelijk, maar we zijn erin geslaagd deze rally in het Prinsdom Monaco op een mooie manier te eindigen.

(persbericht)

 

 

De volgende manche die Brazzoli te wachten staat is de Rally van Corsica, tweede wedstrijd van het Kampioenschap FIA R-GT, die plaatsvindt eind maart.

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.19.9″ gallery_ids=”32922,32919,32920,32918″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” db_image_max_width_tablet=”51″ db_image_max_height_tablet=”501″ db_image_row_spacing_tablet=”51″ db_image_object_fit=”initial” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” db_image_center_titles=”left” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

You may also like
Zeven dagen op de weg: Fiat 124 Spider