Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: winst voor Comtoyou in Elite Pro

Trophée Andros: winst voor Comtoyou in Elite Pro

De Trophée Andros trok voor de voorlaatste manche naar Lans-en Vercors. En daar was uiteraard ook het Belgische team Comtoyou opnieuw van de partij met de Audi A1’s.

Twee dagen op rij zag manager Jean-Michel Baert één van zijn rijders op het podium klimmen. Op vrijdag was dat Louis Gervoson die in de klasse Elite als tweede eindigde na de ongenaakbare Dorian Boccolacci met de BMW M2. Lionel Daziano werd vierde. Ook op de tweede dag was Boccolacci de sterkste waarmee deze dus nog wat verder uitloopt op de concurrentie met nog één wedstrijd voor de boeg.

In Elite Pro was Comtoyou op zaterdag opnieuw aan het feest, en hoe! Ex F1-rijder Olivier Panis ging met de zege aan de haal en bleef daarbij Jean-Baptiste Dubourg (Renault Captur), leider in de stand, en Aurélien Panis voor.

Zaterdag 2 februari is er de slotmanche in Super Besse. We geven nog mee dat er ter gelegenheid van het 30-jarige bestaan van de Trophée een wedstrijd “buiten categorie” is op 9 februari waarbij enkele gerenommeerde namen uit de autosport het Stade de France zullen bezoeken. Zo werden reeds de namen van Sébastien Ogier, Sébastien Loeb en Andreas Bakkerud bekendgemaakt en worden uiteraard rijders die reeds een titel behaalden in de Trophée gevierd.

(foto Comtoyou)

 

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend