Home > #Hoofdnieuws > Trophée Andros: drie maal podium voor Comtoyou

Trophée Andros: drie maal podium voor Comtoyou

Afgelopen weekend trok de Trophée Andros naar Serre Chevalier  en uiteraard was ook het Belgische Comtoyou alweer van de partij met de Audi A1’s. En opnieuw liet het team enkele successen optekenen met drie podia.

Allereerst zorgt die regelmaat ervoor dat Comtoyou zich leider mag noemen bij de teams. Het team van Jean-Michel Baert kwam met 22 punten achterstand naar Serre Chevalier en telt nu 36 punten meer dan de tweede, van een succes gesproken.

In de klasse Elite Pro was het Nathanael Berthon die op zondag de tweede plaats wist te bemachtigen met de Audi A1. Winnaar van de dag was Franck Lagorce met de electrische Andros Sport. Op zaterdag was het Jean-Baptiste Dubourg die als eerste over de finish kwam met zijn Renault Captur van DA Racing.

In Elite klommen Louis Gervoson en Lionel Daziano vandaag respectievelijk als tweede en derde op het podium voor Comtoyou. Op Dorian Boccolacci met zijn BMW M2 stond geen maat dit weekend, hij wist op zaterdag en zondag te winnen en verstevigt daarmee ook zijn leiderspositie in Elite.

Het gaat nu snel in de Trophée Andros, want volgend weekend is er reeds de wedstrijd in Lans en Vercors op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari.

(J Dingenen, foto B. Bade)

 

You may also like
E-Trophée Andros: Panis en Fébreau kampioen
e-Trophée Andros: op naar een spannend slot in Super Besse
Trophée Andros: Dubourg kampioen
Trophée Andros: Dubourg als leider naar slotweekend