Home > VAS > Rittensport > VAS Classic: hergroepering in Wuustwezel

VAS Classic: hergroepering in Wuustwezel

De 6u van de Noorderkempen werd gewonnen door Bart Babeliowski en Hendrik Jaeken. Binnen VAS Classic was het al de voorlaatste manche van het vijf wedstrijden tellende kampioenschap.

Zij haalden met de Opel Astra GSi slechts 27,5 (straf)punten en waren daarmee beter dan Inge en Leo Rackham op de Peugeot 205 GTi (45.7 punten) en Steven en Jos De Man met de Matra Murena (62.2 punten). Philippe Vallaeys en Caroline D’Haese op VW Golf vielen net buiten het podium (64.6).

Babeliowski en Jaeken zijn outsiders in het VAS Classic kampioenschap en de uitslag in Wuustwezel zorgde voor een hergroepering in de kampioenschapsstand waar Karel en Korneel Vandoorn met hun Volvo (slechts 22ste in de Noorderkempen) nog nipt aan de leiding blijven met 130 punten, voor Steven en Jos De Man (129 punten) en Inge en Leo Rackham (127 punten). Ook Buelens-Bersipont met 126 punten en Agten-Seynaeve met 125 punten sluiten aan.

De volgende wedstrijd is de afsluitende Moustache Classic in Bocholt op 24 november.

(foto: W.Bouchez)

You may also like
VAS: 6 Uren Noorderkempen voor Holemans- Van den Wyngaert
VAS: TRT zet Tienen weer op autosportkaart
VAS: 360′ van de Suikerstreek, nieuw op de kalender
VAS terugblik: Molen Classic