Home > Circuit > F1: Perez verlengt bij Force India

F1: Perez verlengt bij Force India

  • Sergio Perez rijdt ook in 2019 bij Racing Point Force India in de Formule 1. Dat werd vandaag bekendgemaakt in Austin, waar dit weekend de volgende Grand Prix plaatsvindt. Zijn huidige teamgenoot Esteban Ocon moet zijn stoeltje wellicht laten aan Lance Stroll, de zoon van Lawrence Stroll, die het team eerder dit jaar heeft overgenomen. Die bevestiging hebben we evenwel nog niet gekregen.
  • Ook in 2019 trekken de teams voor twee vierdaagse testsessies ter voorbereiding op het nieuwe seizoen naar Barcelona. Na de slechte weersomstandigheden daar begin dit jaar wilden sommige teams liever naar Bahrein of het zonnigere Jerez, maar de tests gaan van 18 tot 21 februari en van 26 februari tot 1 maart dus toch door in Barcelona.

Foto © Jens Mommens

You may also like
F1 Bahrein: Verstappen wint moeiteloos, Alonso op podium
De autosport dit weekend: startlicht voor de eenzitters
In een notendop: F1
F1 Bahrein: Drugovich vervanger voor Stroll