Home > #Hoofdnieuws > Rally Marokko met veel schoon volk

Rally Marokko met veel schoon volk

De Rally van Marokko vormt de voorlaatste manche van de FIA Cross Coutry World Cup en onze landgenoot Tom Colsoul verdedigt er zijn leiderspositie in deze wereldbeker. Maar de concurrentie wordt alvast stevig met een resem aan vedetten aan de start!

Het Belgische Overdrive Racing (ondertussen een referentie in het wereldje van de rally-raids) komt met een vloot van liefst acht Toyota Hilux aan de start met de G-Energy van Vladimir Vasilyev en Konstantin Zhiltsov, en de Hilux van Aron Domzala en de exemplaren van Yasir Seaidan en Yazeed Al Rahji-Timo Gottschalk. Voor het Toyota Racing team onderhouden ze de machines van drievoudig winnaar De Villiers met Alexandre Winocqand, Nasser Al Atiyah-Matthieu Baumel en Bernhard Ten Brinke-Xavier Panseri.

Deze week gaven we u nog mee dat Carlos Sainz en Cyril Despres hun nieuwe X-Raid Mini bolides voor het eerst onder handen nemen in deze “pre-Dakar” en dan is er ook nog Stephane Peterhansel, “Mister Dakar”, die voor de fun en samen met zijn vrouw de wedstrijd rijdt aan boord van een Yamaha SSV.

Meer dan genoeg brood op de plank voor Jakub Przygonski en Tom Colsoul, die op hun MINI JWC als titelfavorieten vertrekken in de Marokkaanse woestijn.

(foto: rallyemaroc.com)

You may also like
FIA Cross-Country: Ten Brinke en Colsoul pakken laatste ritzege in Kazachstan
FIA Cross-Country: opgave voor Tom Colsoul
FIA Cross-Country: Silk Way Rally onthult parcours
FIA Cross-Country: Colsoul vecht voor tweede plaats in Kazachstan