Home > Circuit > ADAC GT: Renauer en Jaminet pakken pole in Hockenheim

ADAC GT: Renauer en Jaminet pakken pole in Hockenheim

Het duo Renauer-Jaminet zette deze ochtend tijdens de kwalificatie de snelste ronde neer met hun #99 Herbert Porsche. Met 1’38.481 waren ze in Hockenheim sneller dan de broers van der Linde in de #28 Montaplast Audi. De #1 Callaway Corvette (Kirchhöfer-Keilwitz) vertrekt vanaf de derde plaats. De eerste Belg is Frédéric Vervisch, hij start vanaf de elfde plaats met de #3 Aust Audi die hij deelt met Nikolaj Rogivue. Dries Vanthoor en Florian Spengler beginnen als twintigste aan de race met de #12 EFP Audi en Adrien De Leener reed de 24ste tijd met de #18 KÜS Porsche. De race start deze middag om 15u00.

You may also like
Best of 2022: door de lens van Joachim Cieters
Uithouding: broers Vanthoor starten hun eigen podcast
Ring 24: het laatste uur door de lens van Joachim Cieters
In een notendop: TCR Europe – ADAC GT – GT Open – GT Cup Open